Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Jasna napisał:
[quote]Sykepleier84 napisał:
dzieki chlopaki za wsparcie....
pozdro dla jasty i mariana i dla zelaznego i brzydala
was tez objezdzaja na tym forum niesluszenie

Sykepleier załóż stowarzyszenie pokrzywdzonych przez forum Moja Norwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
gama28 napisał:
Twoje durne teorie o byciu płatnikiem, to kolejne stereotypy, czyli proste wrzucanie wszystkich kobiet do tego samego worka. A ja nienawidzę stereotypów!!! Na podstawie własnego życia mogłabym ci wysnuć teorię o byciu... płatniczką Tylko po co??? Lubisz stereotypy? Ok, wszyscy faceci to odmóżdżone mięśniaki, które myślą kroczem! Gatunek skazany na wyginięcie!
Nie wszyscy Polacy do pijaki i złodzieje, nie wszyscy Norwedzy są leniwi, nie wszyscy muzułmanie są darmozjadami i do tego jest miliony kobiet, które zarabiają na swoje utrzymanie wspierając nawet swoich mężów w płatnościach 50% na 50%. I ja do takich kobiet należę, obraża mnie więc to co piszesz!!! Jesteś zwykłym chamem i burakiem, a przede wszystkich samolubem i egocentrykiem. A tacy ludzie marnie kończą i sam się o tym przekonasz!

piszesz,zeby kolega nie wrzucał wszystkich kobiet do jednego worka,a tymczasem niebawem piszesz " wszyscy faceci to odmóżdżone mięśniaki, które myślą kroczem! Gatunek skazany na wyginięcie! "

Stanowczo sie z tym nie zgadzam, nawet jesli podałas to jako przykład stereotypu......

To wy nas czasem traktujecie jak "pogotowie sexualne", bo wam wolno.......
Uwazacie sie za lepszy gatunek, wymagacie przepuszczania przodem, otwierania drzwi, płacenia rach w restauracji,itd....
a jesli chodzi i wykonywanie takich samych obowiązków jak faceci, to umywacie rece......
Smieszne i załosne feministki.....
chcecie równouprawnienia, chcecie byc tak samo traktowane jak faceci, to róbcie dokładnie to samo co my......
PS: Nawet na emeryture chodzicie wczeniej......

PS: Ruda ty nie jątrz tutaj, bo mam kilkanascie przykładów, kiedy ty włazisz w dupe innym forumowiczom.....

Ty masz jednak tupet i brak wychowania, bo pchasz sie i sapiesz, madrzysz i pouczasz, a nigdy nawet nie spedziłas jednego dnia w Norwegii......
Załosna wrednota jestes!

Sykepleier > jestem z tobą, niech to bedzie nasza solidarnosc jąder : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Marianek73 tamto było przykładem stereotypowego myślenia o facetach, z czym się nie zgadzam, jak i z innymi stereotypami. To chyba jest jasne.
Co do reszty, to zapominasz o czymś takim jak biologia, chemia, fizjologia i jak tam zwał. Tak nas Bóg lub natura ukształtowała, że jedno musi powalczyć o drugie, że musi odbyć się jakiś tam "taniec godowy", aby jak to w świecie zwierząt doszło do zjednoczenia, zapłodnienia i przedłużenia gatunku. No i my kobiety ubieramy się w barwne piórka, a wy mężczyźni przynosicie coście tam w tej robocie upolowali, haha Takie życie, póki hormony szaleją. A potem przychodzi codzienność, która dla mnie wygląda tak, że każdy daje z siebie tyle ile może. Mężczyzna pracuje, kobieta też, z małą przerwą na rodzenie dzieci, co też jest pracą itd. Później wraca do pracy i życie toczy się dalej. Czasem bywa tak, że nie pracuje na pełny etat, bo ciągnie całe obowiązki domowe i związane z dziećmi. Ale to zazwyczaj do czasu. Dla mnie to jest oczywiste, normalne i sprawiedliwe. A jeśli ktoś lubi mieć kobietę bezdzietną, leżącą i pachnącą to jego wybór. Medal ma dwie strony i robienie z facetów biednych płatników, to kompletna bzdura! Rola kobiety w życiu rodziny jest równie ważna i równie cenna!!!
Ech, czuję się, jakbym dzieciom tłumaczyła! Kto wam Panowie-Polacy każde tu zasuwać, wysyłać kasę do Polski, żeby wasze żoneczi szalały po centrach handlowych??? Wasze życie, wasze wybory. Nie każda kobieta siedzi u faceta w kieszeni!!! Ja taka nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę!!!

To tyle mojego bazgrania po wieczornej zmianie. Pora spać, bo o 7.00 startuję ze zmianą poranną. Mam też troje dzieci i dom! I daję rady. Sama za siebie płacę, i dokładam się 50% do reszty wydatków domowych. I jestem z siebie dumna!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:

czyli całe 4 rodzynki!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Prze wszystkim dziekuje marjankowi za solidarnisc, widzisz brachu jakie feministki, kturas z nich wspomniala ze placi 50/50 procent z mezem, ja widze to calkowicie nie mozliwe, zarabiam 650 tys rocznie czyli tyle co przecietna rodzina, to co gama chcesz rowno uprawnienia, ale takiego co ja bym placil tak, møwisz o røwno uprawnieniu, robisz z siebie nie wiadomo co ale do piet mi nie dorastasz,
Marianek widzisz baby sa madre tylko potem jak przychodz do placenia to jest placz, jak chodzic to chca wszedzie, trzeba je wszedzie wyprowadzac: do kina teatru na dyskoteke, xczasem trzeba je wyprowadzac do zoo, lub restauracji, a potem glupie spojrzenia, i placz, jak musza wydac grosik
widzisz marjanek baby så po to zeby kase wyludzac,
najlepiej urzywac na raz, max dwa razy jak jest dobra w løzku, a jak jest dretwa, to lepiej wogule nie ruszac nie marnowac czasu tylko odrazu zabierac sie za inna.
z wyrazami szacunku
spl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Jasna napisał:
Sykepleier84 napisał:
dzieki chlopaki za wsparcie....
pozdro dla jasty i mariana i dla zelaznego i brzydala
was tez objezdzaja na tym forum niesluszenie

Nie ma to jak się podlizać Dobra wazelinka nie jest zła... szczególnie jeśli chodzi o faceta

o tym myslalas ?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Jasna napisał:
marianek73 napisał:

czyli całe 4 rodzynki!!!

4ry, mowisz? Czyli co? matematyka.... 4 x 0.25 AI = 1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Sykepleier84 napisał:
Prze wszystkim dziekuje marjankowi za solidarnisc, widzisz brachu jakie feministki, kturas z nich wspomniala ze placi 50/50 procent z mezem, ja widze to calkowicie nie mozliwe, zarabiam 650 tys rocznie czyli tyle co przecietna rodzina, to co gama chcesz rowno uprawnienia, ale takiego co ja bym placil tak, møwisz o røwno uprawnieniu, robisz z siebie nie wiadomo co ale do piet mi nie dorastasz,
Marianek widzisz baby sa madre tylko potem jak przychodz do placenia to jest placz, jak chodzic to chca wszedzie, trzeba je wszedzie wyprowadzac: do kina teatru na dyskoteke, xczasem trzeba je wyprowadzac do zoo, lub restauracji, a potem glupie spojrzenia, i placz, jak musza wydac grosik
najlepiej urzywac na raz, max dwa razy jak jest dobra w løzku, a jak jest dretwa, to lepiej wogule nie ruszac nie marnowac czasu tylko odrazu zabierac sie za inna.
z wyrazami szacunku
spl.

Uważaj, bo jakaś twoja była lub obecna to przeczyta, albo się Norweżki o twoich poglądach dowiedzą i marnie skończysz. Już parę facetów straciło za głupotę swoje klejnoty. Ty też się kwalifikujesz Niestety chodzą po świecie takie twory, jak ty, z którymi szkoda dyskutować, bo móżdżki mają za małe, żeby pojąć najprostsze rzeczy. Zastanów się (jeśli potrafisz) kto tu komu do pięt nie dorasta Nie będę traciła dla ciebie już więcej mojego cennego czasu i energii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
z wyrazami szacunku
spl.

To ciesz się że jeszcze chodzą po ziemi takie co cię chcą bo jak dla mnie nawet z miliardami na koncie nie jesteś interesujący ani fizycznie a już życiowo...hymmm. Twoje wypowiedzi świadczą tylko o tym że albo jakaś ładnie cię puściła kantem i teraz się wyżywasz na wszystkich albo jesteś skończonym dupkiem i do końca życia będziesz sam albo znajdziesz taka co poleci na ten twój wypchany portfel pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
mam od zycia wszystko.. czego sobie chcialem, juz od urodzenia, wiec moge byc wymagajacy, a wiesz, to co piszesz to takie przykre, chyba wydaje mi sie ze jest tak w twoim przypadku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok